Meer afbeeldingen

Goodridge remslangenset, staalomvlochten, Volvo S80, bj 2003-2006

Verzending binnen: 4 werkdagen

€ 84,99Inc. BTW

Snel overzicht

Goodridge staalomvlochten remslangenset bestaande uit 4 slangen, geschikt voor alle types Volvo S80 van bouwjaren 2003 tot en met 2006.

De remslangensets van Goodridge bestaan uit een PTFE-binnenzijde en een buitenzijde omvlochten met roestvrijstaal, dit om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Door de gebruikte structuur wordt de rem efficiëntie verbeterd en zijn de slangen beter opgewassen tegen beschadigingen en corrosie. De originele rubberen remslangen hebben bij fors remmen de neiging licht op te rekken in diameter, wat tot een zompig voelend pedaal leidt. Deze staalomvlochten remslangen van Goodridge kunnen niet vervormen. Hierdoor zal het rempedaal een stukje steviger en consistenter aanvoelen en het remgedrag van de auto beter voorspelbaar worden.

Elke remslang van Goodridge is gegarandeerd lekvrij, vergroot het remvermogen en wordt voor verkoop te allen tijde gecontroleerd door een uitgebreide druktest. Zodoende is elke Goodridge remslang goedgekeurd door de TUV, DOT, ADR en ISO. Bovendien zijn

Extra informatie

Artikelnummer VLV2853
Origineelnummer nvt
Alle mogelijke nummers XVV-18527-B
Fabrikant Goodridge
Modeljaar 2006, 2005, 2004, 2003
Model S80
Carrosserie Sedan
Brandstof Benzine/LPG, Diesel
Motorcode Alle motoren
Versnellingsbak Automatisch, Handmatig